Waar wordt de secundaire schoolleraar training ‘effectief’? Xu Zhong bevordert het project "National Training" om de school binnen te gaan

通过admin

Waar wordt de secundaire schoolleraar training ‘effectief’? Xu Zhong bevordert het project "National Training" om de school binnen te gaan

Waar wordt de secundaire schoolleraar training ‘effectief’? Xu Zhong bevordert het project "National Training" om de school binnen te gaan

HUALONG NET – Nieuwe Chongqing-client 13 november, 20e (Feng Yiming) op 12 november ontving een groep Xu Beihong Middle School-leraren een "Special" -beoordelingslijst. Op dezelfde dag, "National Training Program (2021) – Chongqing Xu Beihong School’s" Docoler Development Demonstration School Leraren Training "", wordt officieel gelanceerd. De 80 vrijwillige ondertekening van Xu Zhongzhi oogst een exclusief "transcript" volgens de uitgebreide evaluatie van zelfbeoordeling, reageert hij, enz.

Leraren zijn de eerste hulpbron van de ontwikkeling van het onderwijs en het cultiveren van leraren op hoog niveau zijn een consensus geworden van de onderwijswereld. Het project "National Training" wordt gepromoveerd op de school en het is effectief om de constructie van leraren voor Xu Beihong Middle School te implementeren en de professionele ontwikkeling van leraren te bevorderen en vervolgens "zware stoten".

"National Training Plan (2021) – Chongqing Xu Beihong Zhongshi ‘Development Demonstration School Leraar Training’" Project Site School voor TU Huayong Network Haarmerk Ceremony School voor TU Hua Lange school Leraar Training "Effect"? Het project "National Straine" is diepgaand aan de ontwikkeling van leraren, volgt het actiepad "Middle School", zal de theorie en de praktijk organiseren, de algemene planningsmethode implementeren, focus op de onderwerpopleiding, compensatie, stralingsleider, resultaten In de vier stadia van de output bieden leraren de professionele ontwikkeling van empowering training en kinetische energie-release. Netwerktraining wordt geregeld volgens de verschillende trainingstaken. Schoolvoorzitter Huang Advanced Speech Awards Huata Hua Longba Lerarenopleiding moet de blindheid van de wind breken.

Op de schoolpresident is Huang hij in de ogen, wanneer het een "wat" "is, wat" "te doen", moet hij denken aan "waarom".

In de scène heeft hij drie Chinese en buitenlandse beroemdheden genoemd, stuurden een bericht naar de leraar. Tegelijkertijd zei hij dat de niet-ontbrekende idee?n en methoden van de leraar, het enige dat ontbreekt is een bijgewerkt idee en een effectieve manier. "Ik hoop dat dit nationale trainingsproject anders is dan eerdere training en leraren kan geven om problemen op te lossen, hun vaardigheid te veranderen.

"Chongqing Jiangbei District Leraar Training College] Hoe effectief de gerichte en effectiviteit van de training van leraren in Chongqing Jiangbei District Technical Education College te verbeteren? Chongqing Jiangbei District Technical Education College 涯 涯" De kleine incisie doet de waarheid – de op school gebaseerde kleine Onderwerp Action-strategie "is een vraag, waardoor een diepdiepte-diepte lezing wordt gebracht.

Hij begon uit de kwestie van het probleem en het onderwerp van het onderwerp heeft de theoretische kennis verrijkt. Hij combineerde ook de praktijk van scholen, gericht op "technische ondersteuningstest en praktijk" "Exploration Learning Activity Design" "op basis van ge?nformeerde individualisering Begeleiding "Voorbeelden van vijf kleine onderwerpen, de effectieve begeleiding van de schoolkleine onderwerp actie. Lerarenopleiding, het veranderen van een groep docenten, heeft een groep beroemde leraren bereikt, een centrum geactiveerd, verbeterde regionale onderwijskwaliteit. Er wordt gemeld dat het project voor alle leraren wordt geconfronteerd, universiteiten verzamelt, onderzoeksinstellingen en grassroots-scholen onderwijzen, met behulp van de hele schoolpromotie en het uitvoeren van 15-dagen belangrijke compensatietraining in fasen, om volledig te spelen aan de demonstratiefunctie van Ontwikkelingsscholen van leraren, leggen een goede lerarenfunctie en professionele ondersteuningsomgeving. Geachte gebruikers, "Chongqing" -klanten hebben officieel herzien om te upgraden naar "New Chongqing" -client. Voor later gebruik scant u de bovenstaande QR-code en download de nieuwe versie in de tijd.

Meer kwaliteitsinhoud, meer handige ervaring, we wachten op u in "New Chongqing"! .

关于作者

admin administrator