Yunnan Gome investeert gezamenlijk 50 miljoen yuan-coupon

通过admin

Yunnan Gome investeert gezamenlijk 50 miljoen yuan-coupon

Yunnan Gome investeert gezamenlijk 50 miljoen yuan-coupon

People’s Daily Nine 5 maart (Liu Yi) Recent lanceerde Gome het thema van "zwarte weken" in 2022.

Op basis van deze thema-activiteit lanceerde Yunnan Gome gezamenlijk de activiteit "Yunnan Giant Huimin-maand" in Yunnan Gome, Yunnan Branch, en de "Yun Frango" -app als het enige speciale couponplatform. Consumenten in de provincie Yunnan zijn opgenomen 50 miljoen yuan. In 2015 startte Gome de thema-activiteit van de "zwarte weken" in het land, gericht op het bouwen van een goedkope grondstoffen, de beste logistieke en after-sales service equity consumptie-festival. In 2021 verhoogde Gome eerst de theorie van "reverse fitting room", en maakte de nationale consumenten om te genieten van de hoogste consumentenrechten van Gome "Black Weishi" in de echte machine-ervaring, en uiteindelijk verbeterde de omzet van verkoopjaar-op-jaar groei .. In 2022 blijft "Black Web" worden geleid door de vraag van de consument, met precieze gegevensanalyse en krachtige capaciteiten voor supply chain, reserveert biljoenartikelen en starten een groot aantal explosieve modellen. Door de diepte van de online-lijn kan Gome de goederen en consumenten doen winkelen, transactie, zoeken en vinden en ontdekken dat er overal is, en de aankoop en de transactie zijn onbelemmerd.

Van 4 maart tot 31 maart, kunnen consumenten verschillende cadeaus en niet-thuisverbruik ontvangen. Tegelijkertijd, in het thema-evenement "Black Web Ring", Yunnan Gome, Yunnan Provinciale Chain Operation Association, China UnionPay Yunnan Branch en andere eenheden, "Yunnan Gome, Huimin Consumer Month" -activiteit, ook officieel gelanceerd. Van 1 maart – 31 maart maakte Yunnan Gome een beperkt aantal particuliere kortingsbonnen in Yunnan, en de consumenten in Yunnan werden consumenten opgesteld.

De eerste periode van verbruikscoupon werd elke dag om 1 maart tot 4 maart uitgegeven om 12 uur en de tweede kortingsbon werd afgegeven om 12 uur op 7 maart – 10e. De derde kortingsbon was op 14 maart. – Op de 17e. – Op de 17e , je wordt elke dag op 12.00 uur uitgegeven. Consumenten kunnen de "Cloud Flash" -app downloaden, klikken op "Yunnan Gome Huimin Consumer Month" gratis om verschillende kortingsbonnen te ontvangen. Nadat de consumptie is geslaagd, beginnend op 4 maart om te starten, kan de cloud knipperende app scancode in Gome in Guimei, de provincie Yunnan worden gebruikt. Het evenement duurde tot het einde op 31 maart, tijdens het evenement, elke gebruiker per consumentencoupon is beperkt tot 1 en 1 coupon per betaling zal worden gebruikt. (Editor: Muzeeng Yu, Zhu Hongxia) Deel meer mensen om te zien.

关于作者

admin administrator