Voor getuigenis, om te veranderen! Komang China Nieuwe media komt eraan

通过admin

Voor getuigenis, om te veranderen! Komang China Nieuwe media komt eraan

Voor getuigenis, om te veranderen! Komang China Nieuwe media komt eraan

Het meeste veerlicht kan worden overgelaten en de kiemgetal draagt ??sterk.

Met de seizoensbeat, het tempo van de vooruitgang, vandaag, wordt de nieuwe media van Komantuang China officieel gehaald! In de afgelopen paar maanden zijn we een combinatie van nieuwe Crown Pneumonia-epidemie?n tegengekomen, velen veel MKB-bedrijven met ongekende moeilijkheden.

General secretaresse Xi Jinping geeft altijd om de ontwikkeling van het MKB, vooral bezorgd over de moeilijkheden waarmee kmo’s onder de epidemie worden geconfronteerd en moedigt het MKB aan om hard te ontmoeten, en moeilijk aan te vallen.

Om het MKB in staat te stellen, is "Risico" een machine, bevordert u de diepte van de wetenschappelijke en technologische economie en "Kechuang China" is ontstaan. Tegenwoordig zijn de technologie en economie, de maatschappij, ecologische beschaving diepgaand, ge?volueerd van het veranderen van ‘s werelds lange variabelen, langzame variabelen en evolueren voor korte variabelen.

Daartoe zijn we toegewijd aan het cre?ren van "Kechuang China" Science and Technology Economic Rongtong-platform, bouwen 100 "Kobody China" Innovation-hubs, bevorderen duizenden studenten om ‘Wetenschap en Technology Vrijwilligerservice’ uit te voeren en duizenden ‘wetenschap China te organiseren "" Talent Technische Training, Voer 100 "Kechuang China" International Technology and Trade-activiteiten uit, verzamel 100 "Science and Technology" -beslissingsprekendheid.

关于作者

admin administrator