[Betreed het rode mooie dorp] Micro Video Nanchang Bay Spirit Laatste keer

通过admin

[Betreed het rode mooie dorp] Micro Video Nanchang Bay Spirit Laatste keer

[Betreed het rode mooie dorp] Micro Video Nanchang Bay Spirit Laatste keer

De verslaggever kwam naar de stad Nanchangwan, de stad van Baota, Yanan City, geleerd van het rode geheugen op dit land, leerde over de nieuwe prestaties van de Grassroots-feestorganisaties in Nancuwan Town, en volledig de nieuwe veranderingen in de revitalisering van plattelandsresolutie ge?mplementeerd . Hoe kan je rode herinneringen maken, gebruik een goede rode hulpbron, draag het nieuwe hoofdstuk van het rode spiritiebook door, toont nieuwe verschijning van de prachtige Nanshed Bay, en kom uit een prachtige navigatieweg. De historische Nansuwan heeft een unieke rode hulpbron. Nanciwan Town behoudt nu de oude site van Yan’an Artillery School, Central Administration Cadres, en Mao Zedong inspecteerde veel rode attracties, zoals de oude, Nanchangwan-reclamatiewijk van Nanchangwan, en bouwde vervolgens het Party Embleem, de PRODUCTIEHALEN van Nanchang Bay Bay. Deze zorgvuldig opgeslagen rode attracties, na het afschrikken van de tijd, toonden duidelijk de jeugd Golf van Nanguwan, die zich heeft gedraaid en bloed. Die scène inspireert ons om te worstelen, zelfverbetering, nooit verdwijnen, maar de teelt van de geest voedt het huidige Nansu Bay Land, laat Nanci Bay vaak snel ontwikkelen, we kunnen nog steeds zien dat het nooit veranderd is. Modder Bay Geest.

Nanciwan heeft altijd gehandeld aan de rode middelen, die de rode traditie draagt, het rode gen erven, actief de activiteiten van de partijgeschiedenis uitvoeren, die het districtscommissie uitnodigt om naar het dorp te gaan, de mensen van het dorp, in het Partij-embleem, te organiseren Nancud Bay University Memorial, Jiulongquan Martyrs Cemetery accepteren onderwijs, het uitvoeren van de genade van de partij, het praizing van de partij, en het feest om de mensen te lopen, opleiding om de partijleden en de massa’s te leiden, vergeet de geschiedenis niet. Tegelijkertijd bouwen de rode huisstijl van Liu Bazhai, en vertel de geest van Nanchang Bay in een andere vorm, zodat de Nangar Bay beter is ge?rfd.

Als je in de Nangkan Bay bent, is het meestal niet hetzelfde als het jaar, het is geen oude stijl, het is een goede Jiangnan & Hellip; & Hellip; wanneer de bewegende melodie weer wordt vergezeld door de bries, vonden we dat De Nanci Bay-verandering van vandaag is meer onredelijk.

2021 Nanchang Bay heeft niet alleen grote productie, maar ook meer enorm.

De tijden gevormd het gebaar van het Zuid-Miwan.

In 2016 vestigde Yan’an Municipate Party Committee de algemene planning van Nanchang Bay. Hij integreert zelfredzaamheid. Combineer, met de weg naar de landbouw, de revitalisering van de brigade, laat rode geest in de praktijk schijnen. (Tekst / Song Chang Video Post / Zhang di).

关于作者

admin administrator